Yhteystiedot ja ajankohtaista

Työyhteisösovittelu ja työyhteisöapu

Työyhteisösovittelu on mahdollinen myös korona-aikana ja myös pienellä kokoonpanolla – kahden ihmisen välinen ongelmatilanne riittää sovittelun ottamiseksi ratkaisuvälineeksi. Ongelmien kohtaamista ei kannata pitkittää kuukausia, koska ne vaikeutuvat ajan edetessä ja vakavat työhteisöongelmat voivat aiheuttaa sairastumisia, työstä pois jääntiä ja irtisanoutumisia. Sovittelu on hyvä ja osapuolet huomioiva keino kohdata asia. Katso kaksiosainen esite (png-kuva, avautuu webbiselaimeen). Myös yhteistyössä sariluttinen.com.

Kirjallisuusterapia

Mikkelissä kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä loka-marraskuussa 2020. Ryhmään haku on käynnissä, katso esite (avautuu verkkoselaimeen, PDF-muotoinen):

Tulossa uusi kirjallisuusterapeuttinen ryhmä työpaikkakiusaamista kokeneille Helsingissä, Punavuoressa loppuvuonna 2020. Ota yhteyttä jo ennakkoon, mikäli aihe kiinnostaa sinua!

Lyhytterapia yksilöille ja työyhteisöille

Olen aloittanut kognitiivis-analyyttisen (KAT) lyhytterapeuttisen työotteen opinnot (Shortum.fi). Sen myötä otan myös yksilöasiakkaita sekä terapeuttiseen että kirjallisuusterapeuttiseen työskentelyyn. Hyödynnän KAT-näkökulmaa jatkossa myös työyhteisöjen ongelmien kanssa työskennellessäni. Tarkempia tietoja tulossa pian.

Ota yhteyttä

HUOM. Teen myös verkko-ohjauksia. Voit varata ajan joko videoyhteystapaamiseen (helppokäyttöinen Whereby.com-palvelu) tai kasvokkaiseen tapaamiseen Helsingin Punavuoressa (ratikka 1, 3, bussit 14, 18, 22, Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Tietosuoja- ja rekisterilomake tulossa näille verkkosivuille pian. Kaikki tiedustelut aiheeseen liittyen Sanna Sutelalle.

Sanna Sutela 040 5252 869, sanaluoma (at) gmail.com.

Alueet: Helsinki, Uusimaa, Tampereen seutu, Mikkeli, sopimuksen mukaan koko eteläinen Suomi.

Sanaluoma Oy, Y-tunnus: 299 3396-3

Kuvassa: Sanna Sutela, kuvaaja: Kristina Salmi.

Sanna Sutelan kuva.

Lämpimästi tervetuloa Sanaluomaan!