Työyhteisöapu ja lyhytterapia yksilöille

Tuntuuko kanssakäyminen työpaikalla ongelmalliselta? Oletko joutunut haastaviin tilanteisiin työyhteisössä?

Koetko työkaveriuden, tiimityön tai esimies-alais / alais-esimies -työskentelyn jollain lailla vaikeaksi?

Tuntuuko sinusta, että viestit eivät aina tule ymmärretyksi siten, kuin oli tarkoitus?

Oletko huomannut työpaikallasi huonoa henkeä, stressiä, sairauspoissaoloja ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa?

Työyhteisössä on kiusaamista tai häirintää ja haluat saada lisää tietoa, keskustelutukea ja mahdollisuuden asioiden ratkaisemiseen väkivaltailmiötä tuntevalta asiantuntijalta?

Haluatko keskustelu- ja lyhytterapeuttista tukea kokemastasi työpaikkakiusaamisesta selviämiseen?

Asiantuntemus

Työyhteisöapu ja yksilötyöskentelyn osaaminen pohjautuvat koulutuksiini (yhteiskuntatieteiden maisteri YTM, työyhteisösovittelija, kirjallisuus- ja lyhytterapian ohjaaja) ja aiempaan työkokemukseeni (sosiaalialan laaja asiakastyökokemus, työyhteisöjen toimintaan liittyvä asiantuntijuus). Katso tarkemmin koulutus- ja työkokemukseni sivuilta: kirjallisuusterapeuttinen ohjaus ja työyhteisösovittelu.

Olen perehtynyt sosiaalisissa yhteisöissä esiintyvään väkivaltailmiöön – erityisesti työpaikkakiusaamiseen ja konflikteihin (lisäksi esim.: työuupumus, stressi, esimies-alais –työskentely, yhteistyö- ja viestintäongelmat).

Olen hankkinut vuosien kokemuksen asiakaspalvelutyöstä sosiaalialalla, esimerkiksi sosiaalityössä ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä järjestöissä. Olen työskennellyt esim. puhelinauttamistyön vastaavana koordinaattorina väkivaltatyössä (Suvanto ry). Olen toiminut myös kirjallisuusterapiaohjaajana. Tunnen monipuolisesti erilaisten ammattialojen vaatimuksia ja työskentelyolosuhteita, sillä työkokemukseni on laaja-alainen.

Huom. lyhytterapeuttinen työ ei ole virallista psykoterapiaa (ellei terapeutilla ole pitkä psykoterapeutin koulutus) eikä se kuulu Valviran alaiseen valvontaan. (Lyhytterapeuttisen koulutukseni järjesti Shortum Oy, ja kouluttajat olivat Valviran rekisterissä olevia kouluttajapsykoterapeutteja.) Lyhytterapiaan ei voi saada Kela-korvausta.

Varaa aika lyhytterapeuttiseen työyhteisöapuun tai yksilötapaamiseen:

Kasvokkaiset tapaamiset Helsingissä (Punavuori, ratikka 1, 3, bussit 14, 18, 22, Iso-Roobertinkadun pysäkki). Verkkotapaamiset ovat mahdollisia.

Keskustelumahdollisuus myös englanniksi.

YTM, sosiologi, työyhteisösovittelija, kirjallisuusterapiaohjaaja

Sanna Sutela 040 5252 869, sanaluoma (at) gmail.com tai käytä yhteystietosivun lomaketta.

Tapaamisten kustannukset:

Yksilöasiakkaat:

Kertatapaaminen 50 min verkkopalvelussa 70 e (sis. alv 24 %), toimitilassa Helsingissä 85 e (sis. alv 24 %).

Kun sovitaan useamman tapaamisen sarja (esim. 1-3, 1-5 tai 1-10 käyntiä), silloin yksittäinen tapaaminen tulee yksittäistä kertakäyntiä edullisemmaksi. Kysy lisää.

Tapaamiset maksetaan laskulla etukäteen.

#Työyhteisöapu:

Kasvokkainen tapaaminen esimiestyön tukemiseen ja työyhteisön toimintaan liittyvissä asioissa 1-2 h 95-170 e + alv 24 % (ja mahdolliset matkakulut Helsingin ulkopuolelle).

Työyhteisöapu ryhmille, joissa on esiintynyt työpaikkakiusaamista, on alkamassa lyhytterapeuttista KAT-menetelmää (kognitiivis-analyyttinen) hyödyntäen. Lisätietoja pian.

Muista myös työyhteisösovittelu-palvelu. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ongelmallisesta tilanteesta ja sen ratkaisumahdollisuuksista.